Wimperlifting

07-06-2019

Vanaf heden kan je ook voor wimperlifting bij Elitista terecht!

Laat ons eerst beginnen met een kleine uitleg:

Wat is een wimperlifting? - Het is een eenvoudige behandeling die je wimpers krult en voller laat lijken zonder het gebruik van extensions of mascara.

Hoe lang blijft het resultaat? - Het resultaat blijft 6-9 weken zichtbaar.

Voor wie is deze behandeling geschikt? - Voor iedereen, vooral bij wie van nature rechte wimpers heeft zijn de resultaten spectaculair.

Wat is het verschil met wimperextensions? - Bij een wimperlifting worden er geen wimpersextensions op de natuurlijke wimpers gekleefd die de wimpers langer maken. Na het plaatsen van een Lashlift mag er na 24 uur elke product gebruikt worden qua maquillage als reinigingen.

Hoe gaat het in zijn werk? - De wimpers worden aan de hand van een silicone pad en lotion's in de gewenste positie gezet. Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De wimpers worden ook gekleurd waardoor ze meer intensiteit krijgen.

24 uur niet in contact komen met water

Wat gebeurd er na de behandeling? - Na de behandeling mag je 24 uur niet in contact komen met water (dus ook: zweet, regen, dampen, mascara...). Als de 24 uur voorbij zijn mag je alles doen. Mascara zal door het resultaat niet nodig zijn, maar je mag dit zeker nog gebruiken!

hieronder een afbeelding met het resultaat bij rechte wimpertjes

Ben je nog net niet overtuigd of heb je nog twijfels stuur me dan gerust een berichtje. Vaak vroegen klanten aan mij of dat mijn echte wimpers wel zijn. Aangezien ik tijdens het nagelen vaak met mijn ogen naar beneden kijk vallen mijn wimpers erg op. Door de combinatie van mijn Wimperserum Krijg ik een natuurlijke en volle wimperlook waar ik weinig moeite voor moet doen.

Resultaat Wimper-Serum