Pro Power Peel

20-02-2020

De Pro Power Peel is Dermalogica's meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in? 

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en- vernieuwing te stimuleren en verbeteren van de textuur en uitstraling van de huid. 

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkende en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan. 

Wat is het resultaat? 

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat. In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen. 

Nazorg Instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid en vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg word gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorvuldige nazorg advies en het juiste gebruik van nazorgproducten thuis.

Mag ik de Pro Power Peel ondergaan? 

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidcondititie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft ( dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereiding zijn dermalogica-exfoliatie-behandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen. Heb je nog nooit een peeling  ondergaan? Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we eerst uw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent dat je eerste een Proskin moet hebben ondergaan ter voorbereiding van de Pro Power Peel. 

Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen

 • Geen exfoliatie ( of gebruik van vitamine A (retinol) bevattende producten) gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna. 
 • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling
 • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand tot 2-3 weken erna. 
 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24uur voorafgaand aan de peeling. 
 • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid zijn verdwenen. 
 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende 2 weken voorafgaand aan de peeling. 
 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling. 

Contra-Indicaties: 

 • Cosmetische/medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrasie de afgelopen 2 weken. 
 • Zwangerschap, borstvoeding 
 • actieve koortsblaasjes, of andere besmettelijke huidaandoeningen
 • actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc ) 
 • bij extreem droge of schilferige huid passen wij geen Pro Power Peel toe. Pro Power Peel 30 - €59

Ervaar de kracht van Dermalogica's Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zicht op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Jer ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar een meer uitgebreidere en intensievere Pro Power Peel 60.


Pro  Power Peel 60 - €119

Onze krachtigeste Peeling ooit. IN dzee geavanceerde behandeling pakken we o.a. huidveroudering, fijne lijntjes, en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op hoogste niveau! Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 à 3 weken. De Proskin60 en de Pro Power Peel kunnen hierin zeer goed afgewisseld worden. Beok je je volgende Proskin of Pro Power Peel binnen de 3 weken, dan ontvang je op je vervolgbehandeling €7,50 korting ( 30 min) of €15,- korting (60 min)